FOKUS

Målt på antal elever og ansatte er Helsingør Skole en af landets største skoler. Dagligt fokuserer vi på også at gøre skolen til en af landets bedste. Det sker på tværs af afdelinger, teams, klasser, fag og personalegrupper. I samarbejde med børn og forældre arbejder vi på hele tiden at sætte tydelige mål og pejlemærker for, hvor vi vil hen.

Fælles målsætning og navigation

Fokus på tydelig målsætning og fælles pejlemærker er nødvendige mere end nogensinde før, fordi store forandringer gennemstrømmer samfundet. Teknologisk, økonomisk, etisk og på mange andre områder udvikler verden sig med voldsom hast. Det eneste sikre holdepunkt synes at være, at vi ikke kan være sikre på, hvad morgendagen bringer. Gennem fælles bevidsthed om hvor vi vil hen, bliver vi i stand til at navigere i forandringernes tidsalder.

Faglighed udover fagene

Også selve skolen og måden at undervise på, er i hastig forandring. Dagligt er vi nødt til at svare på, hvad vi vil bevare og hvad vi vil udvikle. Vores faglighed på skolen handler derfor ikke kun om de traditionelle fag som fx dansk, matematik og musik. Vi har i lige så høj grad fokus på at samarbejde og skabe netværk både på og uden for skolen.

Skolens grundfortælling sætter kursen

Skolens grundfortælling styrker vores identitet og arbejdet med at sætte fælles mål. Grundfortællingen er et internt arbejdsredskab, men den indeholder ingen hemmeligheder. Tværtimod vil vi gerne vise alverden, hvor vi er på vej hen. Derfor er grundfortællingen tilgængelig her på hjemmesiden.

Download grundfortællingen her …

Download Helsingør Skoles profilfolder her …

Se hvem vi er

Her på hjemmesiden fortæller vi i tekst, lyd og billeder hvem vi er og hvad vi gør. Vi blogger og udvælger løbende nyheder fra skolens hverdag, så hele verden kan se hvordan vi omsætter ord til handling. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte skolen.

senest redigeret 12.09.2016