OM WEBSITET

Hjemmeside for hele skolen

Dette er Helsingør Skoles officielle hjemmeside, som dækker alle skolens fem afdelinger. Hjemmesiden blev lanceret december 2012 som erstatning for afdelingernes tidligere “Skoleporte”.

Sammenhæng med skolens intranet

Skolens intranet fungerer stadig som henholdsvis ElevIntra, ForældreIntra og PersonaleIntra (tilsammen i daglig tale kaldet Intra).

De fleste nyheder på hjemmesiden er hentet fra Intra. Der er offentlig adgang til et indblik i alle nyheder fra intranettet på denne side. Det er muligt at abonnere på nyheder via RSS.

Nyheder og blogindlæg på hjemmesiden bliver også vist på Intra.

Ansvarshavende for hjemmesiden er skoleleder Kari Jørgensen: kjo37@helsingor.dk

Webmaster er afdelingsleder Leo Bilgrav Nielsen: lbn37@helsingor.dk

Der er nedsat en redaktionsgruppe bestående af lærere og pædagoger.

Forslag til blogindlæg og nyheder sendes til webmaster.

Tekniske specifikationer

Hjemmesiden er optimeret til alle nyere browsere på Mac og pc (herunder Internet Explorer 8 eller senere versioner).

Smartphones tilgår automatisk en mobiloptimeret udgave af hjemmesiden. Der kan være uregelmæssigheder ved visning på enkelte tablets og android mobiler.

Produktion

Hjemmesiden er udviklet af CELLA med konsulentbistand af medieundervisning.dk. Design er lavet af Asap Design.

senest redigeret 10.08.2013