Skolen i Bymidten søger Daglig pædagogisk leder

24.04.2017

Skoleleder – Daglig pædagogisk leder til fantastisk nyrenoveret Skolen i Bymidten – nuværende Byskolen og Skolen ved Kongevej

Til Skolen i Bymidten – som er en del af Helsingør Skole – søges en daglig pædagogisk leder (DPL). Skolen er ved at blive renoveret og ombygget og vil herefter fremstå som en ”Ny skole i Bymidten” med fleksible læringsmiljøer både ude og inde og med de bedste muligheder for udfoldelse og læring. Se http://www.helsingorskole.dk/skolens-faciliteter/skolen-i-bymidten.

Skolen indgår som én af fem enheder under Helsingør Skole, som i alt rummer knapt 2000 elever.

Den daglige leder har ansvaret for enhedens drift og funktion og skal i samarbejde med de øvrige ledere lokalt, men også på den samlede Helsingør Skole, sikre varetagelsen af de pædagogiske og administrative funktioner.

Vi ønsker en leder, der:

• prioriterer børns og medarbejderes trivsel højt
  • er lydhør og støttende i forhold til skolens elever, medarbejdere og forældre
  • har en ledelsesstil der bygger på tillid
  • har forståelse for lærernes arbejdsvilkår
  • kan se værdien i at gå sammen med en personalegruppe med forskellige gangarter og fælles fodslag
  • kan sikre et positivt arbejdsmiljø gennem en ærlig og direkte kommunikation
  • er et åbent, udadvendt og rummeligt menneske med humor og et godt humør
  • er synlig og deltagende i skolens hverdag
  • vil bevare skolens gode relationer i lokalområdet
  • er visionær i et adstadigt tempo
  • har pædagogisk baggrund og kendskab til skoleledelse
  • kan indgå som samarbejdspartner omkring den samlede Helsingør Skole.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen aflønnes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger

Kan indhentes hos skoleleder Kari Jørgensen på tlf. 2531 1761, eller hos en af følgende forældrerepræsentanter i skolebestyrelsen: Flemming Madsen på tlf. 42744275, eller Jesper Teslak-Larsen på tlf. 53830271.

Ansøgningsfrist

Fredag den 5. maj 2017, kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler

Første samtale gennemføres den 10. maj 2017 fra kl. 14.00 og evt. 2. samtale gennemføres den 18. maj 2017 fra kl. 14.00. Ansøgere skal være indstillet på at gennemgå en test mellem de to samtaler.

Straffeattest

I henhold til gældende regler for Helsingør Kommune må den der ansættes i stillingen være indstillet på, at der indhentes offentlig straffeattest.