Projekt Skolen i Bymidten

Skolen i Bymidten gennemgår de næste par år en stor renovering, der skal skabe et tidsvarende og innovativt læringsmiljø, hvor alle elever fra afdeling Skolen ved Kongevej og Byskolen skal være samlet.

Skolen bliver renoveret ud fra et pædagogisk koncept om fleksible læringsmiljøer, hvor udeområder og gangarealer bliver en central del af undervisningsfaciliteterne. Bygningerne bliver indrettet således, at vi skaber afgrænsede læringsområder, med tankegangen om “den lille skole i den store”.

Yderligere vil skolen huse en multihal, musikskole og en klub, som eleverne får glæde af. Renoveringsarbejdet forventes at være færdigt i 2019.

Der har været udskrevet en arkitektkonkurrence og vinderforslaget blev kåret i maj 2016.

skolen-i-bymidten-byggeprojekt

Den nye moderne teglbygning indgår i et naturligt slægtsskab med skolens eksisterende historiske rødstensbygninger – klik for større billede

skolen-i-bymidten-byggeprojekt-3

Oversigt over bygningernes placering i projekt Skolen i Bymidten – Klik for større billede