SKOLENS UDVIKLING

På Helsingør Skole bestræber vi os på, ikke kun at være en af landet største folkeskoler, men også en af de bedste. Vi ønsker at skabe kreativ og innovativ læring, som har tæt relation til forældre, byen og samfundet. Hvis vi vil være de bedste, er vi også nødt til at flytte og udvikle os – det kan være store som små forandringer.

Nyorganiseringen

Helsingør Skole har samlet de yngste og de ældste årgange på samme matrikel, for at højne fagligheden på de enkelte klassetrin. Se hvordan skolens afdelinger er organiseret under “Nyorganiseringen”.

Folkeskolereformen

Med vedtagelsen af folkeskolereformen i 2014 er der sket en stor udvikling i folkeskolerne over hele landet.  Men reformen har rundet sit første år og er blevet en naturlig del af hverdagen på Helsingør Skole. Er du i tvivl om, hvad folkeskolereformen fra 2014 har betydet for skolen, så kan du læse meget mere på siden Folkeskolereformen.

senest redigeret 19.09.2016