FRITIDSKLUBBEN ABILDTRÆET

I en rødmalet træbygning tæt på Nordvestskolen ligger fritidsklubben Abildtræet. I Abildtræet er der endvidere inkluderet børn fra kommunens specialklasser.

Klubben har fantastiske udendørsområder med bålhus, boldbane og som noget helt specielt har Abildtræet en musikcontainer, hvor børnene kan producere musik i professionel kvalitet. Abildtræets musikmedarbejder hjælper gerne børnene i gang og der er plads til alle uanset musikalsk kunnen.

ÅBNINGSTIDER

Mandag og torsdag: kl. 13.30 – 20.30

Tirsdag, onsdag og fredag: kl. 13.30 – 17.00

Aftenåben: Mandag og torsdag til kl. 20.30

Ferier: Åbent i skoleferier fra kl. 9-16.

Lukkedage: Lukket de 3 dage op til påske, fredag efter Kr. Himmelfart (22/5), Grundlovsdag, uger 29 - 31, samt mellem jul og nytår.

OPSLAGSTAVLEN

Sommercamp 2020

Kære forældre.

I sommerferien har klubben lukket fra d. 13. juli til og med d. 2. august.

I denne periode vil det være muligt, at tilmelde sit barn Helsingør Kommunes Sommercamp.

ABILDTRÆETS FASTE AKTIVITETER

Aktiviteterne i Abildtræet varierer hen over året og der bliver altid lyttet til børnenes ønsker.

I cafeen tilbyder vi dagligt ”Dagens ret” til 8 kr, og om fredagen hvor der er noget sødt af den ene eller anden slags, tilbyder vi også et sundt alternativ. Vores kostplaner er udarbejdet i overensstemmelse med Helsingør kommunes kostpolitik, sådan at vi bidrager til at lære børnene at føre en sund livsstil. Menuen for aftenåben kan du finde under aktivitetplanen ovenover.

MØD PERSONALET

• Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Helsingør Skole på sociale medier

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i hverdagen på Helsingør Skoles afdelinger? Så følg os på facebook, Instagram og youtube.