HVEM ER VI?

Helsingør Skole er en samling af folkeskoler i Helsingør Kommune, som består af Skolen ved Gurrevej, Nordvestskolen, Skolen i Bymidten - afdeling Byskolen, Skolen i Bymidten - afdeling Skolen ved Kongevej og Nygård Skole.

Helsingør Skole er med vores 5 afdelinger, 1875 elever og 429 ansatte en af landets største skoler. Men for os er det ikke nok at være størst. Vi vil også gerne være den bedste folkeskole. Vi stræber efter høj faglighed og god trivsel for elever og medarbejdere. Vi har fokus på at skabe et kreativt og innovativt læringsmiljø, som er internationalt i sit udsyn og lokalt i sit virke.

Helsingør Skoles pejlemærker

En ordentlig skole

hvor alle behandler hinanden respektfuldt og hvor voksne er forbilleder for børn.

En kommunikerende skole

som til hinanden og omverden fortæller de gode, opbyggende historier fra og om skolen.

En udadvendt og entreprenant skole

som opsøger samarbejde og netværksdannelse – internt på tværs af afdelinger, personale- og faggrupper – eksternt med erhvervs- og kulturliv.

En eksperimenterende skole

En faglig ambitiøs skole

Som med afsæt i det kendte hele tiden er på udkig efter nye og bedre måder at gøre tingene på.

som konstant sætter sig mål og går efter guld i disciplinerne læring og leg.

HELSINGØR SKOLES LEDELSE

Kari Jørgensen