LINJER SKOLEN I BYMIDTEN

Innovationslinjerne på Skolen i Bymidten er for eleverne i 7., 8. og 9. klasse. På linjedagen arbejder eleverne med virkelighedsnære projekter, hvor de i samarbejde med lokale virksomheder og organisationer skal komme med løsninger på nogle af samfundets problematikker.

På hvert innovationslinje kommer eleverne gennem faserne væren, viden, kunnen og gøren. Underviseren sætter rammerne, men eleverne vælger emnet, og måden de vil arbejde på fra idé til produktion. På linjedagene træner eleverne kompetencer som kritisk tænkning, samarbejde, kreativitet og problemløsning. Disse kompetencer er vigtige redskaber for fremtidens arbejdsmarked.

Innovationslinjerne er et samarbejdsprojekt med støtte fra entreprenørskabsfonden.

Innovationslinjerne på 7. og 8. årgang har tre overordnede emner: Kultur og samfund - Science og Teknologi - Kommunikation og medier. På hver årgang er der et undertema for hvert emne. Hver af de tre linjefag varer omkring 10-12 undervisningsgange, og eleverne kommer til at arbejde på alle linjer. På 9. årgang har linjerne fokus på prøvefagene.

Blig klogere på innovationslinjerne på 7., 8. og 9. årgang nedenfor.

7. ÅRGANG

7. ÅRGANG HAR 4 FORSKELLIGE LINJER

Kultur og samfund

ARKITEKTUR

Arkitekturens forskelligheder rundt om i verden.  Herunder bæredygtig byggeri og materialer i forskellige kulturer.

8. ÅRGANG

3 linjer på 8. årgang

Kultur og samfund

DESIGN

Alt fra bæredygtigt brugsdesign, dansk design arv og nutidig design. Naturens design til fremadrettet design. Linjen besøger blandt andet FN-byen og Dansk design museum. Slutteligt bruger elevere deres viden til at skabe brugbart design for de næste generationer.

9. ÅRGANG

3 linjer på 9. årgang med fokus på prøvefagene

DET GODE LIV

Historie, religion, samfund og politik

Helsingør Skole

Skoleleder Kari Jørgensen

Gefionsvej 93
3000 Helsingør

Mail: helsingorskole@helsingor.dk

Skolen ved Gurrevej

Nordvestskolen

Tlf. 49 28 15 50

Skolen i Bymidten afd. Kongevej

Tlf. 49 28 32 80

Skolen i Bymidten afd. Byskolen

Tlf. 49 28 18 80

Nygård Skole

Tlf. 49 28 41 20

• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Helsingør Skole på sociale medier

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i hverdagen på Helsingør Skoles afdelinger? Så følg os på facebook, Instagram og youtube.