top of page
bagværk

Mad på skolerne

På Helsingør Skole er det vores erfaring, at mætte børn lærer bedst, er bedst til at koncentrere sig, og oplever færre konflikter. Derfor har vi stor fokus på, at børnene spiser, mens de er i skole og på den måde får ny energi.


Vi anbefaler, at du som forælder sørger for, at dit barn får morgenmad hverdag. Hvis dit barn ikke er sultent om morgenen, er det en god ide med lidt ekstra at spise op ad formiddagen. Børn som møder tidligt i SFO har mulighed for at få lidt morgenmad der.

Vi anbefaler også, at dit barn har madpakke med, eller at dit barn køber mad på skolen.


På Skolen i Bymidten, Nordvestskolen og Skolen ved Gurrevej kan dit barn købe frokost hver dag. Udvalget af mad varierer fra skole til skole, og al maden laves frisk hver dag af friske råvarer.


På Skolen i Bymidten betaler børnene med et chipkort, som kan tankes op, mens børnene på Nordvest Skolen og Skolen ved Gurrevej betaler kontant.


Hvis dit barn har madpakke med, anbefaler vi, at du bruger et køleelement til at holde maden kold i skoletasken i løbet af dagen. Husk, at børnene også gerne spiser en 10-mad om formiddagen.


Alle børn kan fylde deres drikkedunk med frisk vand fra vandhanen hele dagen på alle skoler.


Forældre kan læse mere om mad på skolerne på Aula.

Mad i skolen: About Us
bottom of page