MEEBOOK PÅ HELSINGØR SKOLE

MEEBOOK TIL ELEV- OG ÅRSPLANER

Helsingør Skole anvender læringsplatformen Meebook, som er en digital læringsplatform med en række forskellige funktioner til undervisningsplanlægning og evaluering af elevernes læring. Alle forældre skal bruge Meebook til at se elevens årsplaner og elevplaner.

Årsplanerne på Meebook er langt mere dynamiske end tidligere. Det betyder, at planerne ikke længere gælder for et helt skoleår, men kan justeres undervejs, så de hele tiden er opdaterede og relevante. Årsplanen kan derfor forekomme i overskrifter/temaer, som senere kan blive præciseret, når forløbet nærmer sig. Elevplanerne findes ligeledes på Meebook, hvor dit barn og dit barns undervisere er med til at vurdere den nuværende indsats og de indsatsområder som skal styrke barnets læring.

ForældreIntra skal fortsat benyttes til al kommunikation med skolen, men i løbet af 2018 vil Intra afløses af et nyt system, som vil blive integreret med Meebook. Dermed vil alle systemer i fremtiden være samlet et sted, så forældrene ikke behøver at logge på flere platforme.

Helsingør Skole

Skoleleder Kari Jørgensen

Gefionsvej 93
3000 Helsingør

Mail: helsingorskole@helsingor.dk

Skolen ved Gurrevej

Nordvestskolen

Tlf. 49 28 15 50

Skolen i Bymidten afd. Kongevej

Tlf. 49 28 32 80

Skolen i Bymidten afd. Byskolen

Tlf. 49 28 18 80

Nygård Skole

Tlf. 49 28 41 20

• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Helsingør Skole på sociale medier

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i hverdagen på Helsingør Skoles afdelinger? Så følg os på facebook, Instagram og youtube.