top of page
Søg
  • Skrevet af SBG

EN MAND STEG AF TOGET

En mand steg af toget og tog til jobsamtale. Han fik jobbet og er nu ansat på Skolen i Bymidten, som er en del af Helsingør Skole. Hans navn er Ömer. Han er omkring de 30 år og har været lærer i nogle år. Han er blevet ansat til primært at undervise i udskolingen i de naturfaglige fag og til at være vejleder.

Et spørgsmål man kunne stille ham er, hvordan det er at begynde et nyt sted og skulle møde en masse nye ansigter og samtidig forberede sig til det kommende skoleår her i begyndelsen af august, før eleverne vender tilbage?

Ömer udstråler ro og besindighed. Han beskriver, at han har fået en meget varm og positiv velkomst. Han mærker, at der er en god stemning på skolen. De nye kollegaer er meget venlige og imødekommende. Alle de ressourcepersoner han har mødt indtil nu har været meget hjælpsomme. Det gælder både ledelsen, administrationen, vejledere og de nye kollegaer. Han synes, at han har fået en god intro, som skolen kan være stolt af. Og hvad så med forberedelserne til kommende skoleår? Ömer siger flere gange under vores lille samtale, at han tager en ting ad gangen. Vi finder ud af det! Det skal nok gå, selvom der ikke har været så meget tid til den personlige forberedelse. Der har været flere lange møder i løbet af ugen. Blandt andet har han deltaget i et planlægningsmøde for den kommende LEGO-League undervisning på Helsingør Skole. Sagt i beskedenhed har Ömer sammen med sine elever vundet LEGO-League-konkurrencen gennem flere år. Han skal nu sammen med ledelsen finde et godt sted på den nybyggede og nyrenoverede skole til at implementere LEGO som et redskab. Et redskab der skal lære eleverne at programmere og tænke innovativt. Ömer brænder for de naturfaglige fag, kan man mærke. Lidt stille får han fortalt, at han faktisk for nyligt er blevet kåret som årets lærer i forbindelse med undervisningsforløbet “Unge forskere”. Om der kommer flere pokaler i skabet til Ömer og til skolen vil tiden vise. Skal vi ikke bare sige: ”At vi tager en ting af gangen!”


Velkommen til skolen, Ömer 😀

33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page