top of page
Søg
  • Skrevet af SBG

🐎 Jeg er en glad lille cowboy! 🐎

Hvis du går en glad tur igennem skolegårdene hos de mindste elever nede på Skolen i Bymidten efter lukketid, vil du bemærke, at noget af skolegården IGEN er hegnet ind … “Bliver de da aldrig færdige?? …” kunne man godt komme til at tænke. Men sikkerheden skal være i orden, når der arbejdes på livet løs, hvor børn og voksne færdes. Bag hegnet står der blandt andet gravkøer … og sør’me også heste … En gravko er til at forstå, men heste? Mere om det lidt senere …Jeg har talt med Solveig Bødevadt Petersen. Hun er leder på Skolen i Bymidtens SFO.

“Når man bygger nyt og planlægger det hele ned til mindste detalje, sker det en sjælden gang, at når alt det nye bliver taget i brug, opdager man alligevel, at der mangler noget,”

siger Solveig og fortsætter, efter jeg har spurgt om, hvem der har været med i dette nye tiltag.

“Vi i SFO’en og de andre lærere og voksne i Indskolingen kunne se, at der manglede flere legeredskaber og et sted til at udfordre børnenes muligheder for at bevæge sig og udfordre deres kroppe noget mere under leg. Vi synes, at det areal, der ligger bag/mellem bygning 6 og Perssons Palæ godt kunne være det sted!”

Solveig fortæller, at der bliver en kort tid, hvor dele af skolegården er lukket af. Hun har fået at vide, at opgravning og opsætning af alt det nye vil være færdigt inden påskeferien.

Slutteligt fortæller Solveig, at der også vil blive opsat faste “hængekøjer” i den sydlige ende af den store skolegård ved administrations/skolebibliotektetsbygningen, og at gyngerne i området med den store lanterne bliver udskiftet med mere moderne gynger.

Så efter påskeferien vil vi måske høre en glad kendt børnesang højlydt under leg, når blandt andet de tre “gyngeheste” bliver taget i brug…

“Jeg er en glad lille cowboy fra Texas prærieland

At ride og kaste med lasso

Er det jeg allerbedst kan

Jubiijæ jubiijæ….”

36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page