top of page
Søg
  • Skrevet af SBG

Motionsløb som skolen plejer . . . eller?
I rigtig mange år har meget forløbet, som det plejer… Man kalder det traditioner. Skoletraditioner…. “Skolernes motionsløb”. Traditionen gentog sig selv fredagen før efterårsferien. Men! Men! Men!


“Den”, som vi ikke vil omtale her, har gjort, at personalet har måtte sætte sig helt ud på kanten af boksen og tænke nyt i forhold til, at man i dette efterår ikke kan lade små 900 elever og voksne løbe tæt sammen - selvom det er udendørs. Så på Skolen i Bymidten var man trinopdelt til motionsløbet.


Udskolingen havde valgt at løbe den traditionelle rute ude i Teglstrup Hegn men med forskudte afgangstider mellem kl. 8 og 11. Efterfølgende var der undervisning hjemme på skolen.


Mellemtrinnet var taget henholdsvis op i Kongens Have og på træningsbanen ved “Lunden - højhuset” på Gl. Hellebækvej. Her var der forskellige legeaktiviteter.


De allermindste i indskolingen blev i nærområdet. Der var aktiviteter i den nye store sportshal, og det var spændende, for normalt er den kun for de store elever! Og så skulle der løbes rundt om søen i Reberbaneparken. Derudover havde indskolingen, d.v.s. 2. - 3.klasse, hele sportspladsen for sig selv til at boltre sig på. Her var der arrangeret løb. Hvor mange runder kan du nå at løbe på 40 minutter?


Et par piger, som havde løbet tidligere på dagen, viste stolt deres arme frem. De var fyldt med krydser - et for hver runde. Så der var virkeligt blevet gået til den i det dejlige solskinsvejr.


Men der var andre aktiviteter end at løbe runder. Der var f.eks. fodbold- og vestestafet.

En lille gut, som sad i græsset og hvilede sig og forøvrigt havde slået knæet, sagde, at det var en sjov dag - men han håbede, at traditionen, med at alle løber, var tilbage næste år. Han elskede nemlig kun at løbe…!


Håbet er stadigvæk lysegrønt - selvom naturen omkring os iklæder sig de røde, gule og brune farver her i oktober.


Med ønsket om at alle har haft en dejlig efterårsferie og er gået til den.


Skrevet af Brian Peter Grønbæk

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Yorumlar


bottom of page