Wauw, jeg troede ikke, at det var så fint!

January 10, 2020

Udvalgte nyheder

Helsingør Skole, afd. Skolen i Bymidten, søger en sekretær til tidsbegrænset ansættelse

18 Mar 2019

Da vores sekretær går på pension, søger vi en sekretær med lyst til at varetage sekretæropgaver på vores ene afdeling, Skolen ved Kongevej.

Om os

Helsingør Skole består af 4 afdelinger, hvoraf Skolen i Bymidten er den ene. Helsingør Skole har én overordnet leder og på hver afdeling er en Daglig Pædagogisk Leder.

Skolen i Bymidten er placeret på to matrikler - Byskolen og Skolen ved Kongevej. På Byskolen er lige nu et stort byggeri i gang. Byggeriet forventes afsluttet ved årsskiftet, hvor vi glæder os til at samle alle skolens elever på én matrikel.

Vi arbejder efter følgende pejlemærker:

• Ordentlig skole - hvor alle behandler hinanden respektfuldt og voksne er foregangsbilleder for børn

• Kommunikerende skole – som til hinanden og omverden fortæller de gode, opbyggelige historier fra og om skolen

• Udadvendt og entreprenant skole – som opsøger samarbejdet og netværksdannelse – internt på tværs af afdelinger, personale- og faggrupper – eksternt med erhvervs- og kulturliv

• Eksperimenterende skole – som med afsæt i det kendte hele tiden er på udkig efter nye og bedre måder at gøre tingene på

• Faglig ambitiøs skole – som konstant sætter sig mål og går efter guld i disciplinerne læring og leg.

Stillingen

Stillingen er på 32,5 løntimer og tidsbegrænset til d. 20/12-19. Arbejdstiden, der placeres på Skolen ved Kongevej, er 35 timer ugentligt med baggrund i årsnormsberegning.

Vi forventer, at du kan:

• Varetage almindelige sekretæropgaver

• Stå for driftsopgaver (eksempelvis Skoleintra)

• Anvende elevadministrationssystemet TEA

• Deltage i ad hoc opgaver i forhold til Helsingør Skole

Vi forventer, at du:

• Er skolens ansigt udadtil

• Er serviceminded over for medarbejdere såvel som over for elever og forældre

• Har overblik i pressede situationer og trives i et til tider livligt miljø

• Har evne og vilje til at løse de mere rutinemæssige administrative opgaver

• Er omstillingsparat

Det vil være en fordel, hvis du har en kommunomuddannelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest inden ansættelse.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Skoleleder Kari Jørgensen på 25311761 eller Pædagogisk afdelingsleder på Skolen i Bymidten, Mette Pihl på 25311896.

Ansøgningsfrist er søndag d. 24. marts 2019.

Der afholdes samtaler torsdag d. 28. marts 2019 fra kl. 16.

Del på Facebook
Del på Twitter