Wauw, jeg troede ikke, at det var så fint!

January 10, 2020

Udvalgte nyheder

Så er de mundtlige prøver i dansk skud i gang!

12 Apr 2019

Nej da! Det er da vist for tidligt. Vi skriver kun 12. april. Men ikke helt alligevel, for da 9.Q på Byskolen skulle trække fordybelsesemner til mundtlig dansk, blev det gjort med dartpil og balloner i klasseværelset.

Le, der er dansk- og klasselærer i 9.Q havde valgt denne noget utraditionelle ”trækkemetode” til dette års udtrækning. Eleverne har været med til at udvælge de emner, der kan trækkes. Det er emner, der er udvalgt ud fra de mange områder inden for dansk, som eleverne har arbejdet med siden 7.klassetrin. I den næste periode skal eleverne til at udarbejde synopser, som skal sende til den kommende censor.

Le havde gjort det hele klart i birummet med dannebrogsflag og balloner. På skift kom eleverne ind i rummet en efter en og skød en dartpil efter ballonerne. Når en ballon blev ramt faldt en lille seddel ud med emnet på, som eleven skal til danskprøve i.

Om dart er en sportsgren, er der nok mange meninger om, men ligesom i andre sportsgrene, kunne man se i elevers ansigter om de følte de havde vundet eller måske tabt, når de læste emnet på den lille seddel. Pøj-pøj med det videre forløb.

Del på Facebook
Del på Twitter