Wauw, jeg troede ikke, at det var så fint!

January 10, 2020

Udvalgte nyheder

…𝗛𝘂𝘀𝗸𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝗱𝗲𝗻𝗻𝗲 𝗵𝗲𝗹𝘁 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗲𝗹𝗹𝗲 𝗱𝗮𝗴!

24 May 2019

Nej, ikke din bryllupsdag eller da du blev mor. Men den dag hvor du blev fejret og selv fejrede, at det var din sidste dag i skolen. 9. klasseselevernes sidste skoledag.
Fredag d. 24. 5 var det igen blevet den dag på året, hvor der overalt i Danmark er udklædte unge mennesker, fordi de fejrede deres sidste skoledag, inden de mundtlige prøver går i gang. En af traditionernes dag, hvor alt er ved det gamle.
Udklædning – hak ved det.
Udkastning af karameller- hak ved det.
Underholdning for de lidt mindre klasser, hvor overlærer Madsen for mel i hovedet – hak ved det!
Alkohol, vandkamp og barberskum alle vegne på døre, vinduer og i ulykkelige øjne – ikke hak ved det!

På Helsingør skoles afdelinger på Nordvest, Gurrevej, Skolen i Bymidten holdt man også fast i denne dag og der kunne sættes en del hakker – men karamelkastningen foregik dog over længere afstande… og hvorfor nu det? Jo, for de mindste elever på Helsingør skole er ikke på samme sted som 9. klasserne. Så 9.k lasserne fra Nordvest-skolen drog ned til Gurrevej for her at kaste med karameller i klasseværelserne.

Byskolens ældste årgang tog turen til Kongevejen, hvor de mindste klassetrin ventede utålmodigt på karameller og måske på at hilse på storesøster eller storebror!
I løbet af formiddagen havde begge udskolingsafdelinger show for de nærmeste klassetrin. På Nordvest var det for alle elever på 6.-8. klassetrin og på Byskolen var det for 7. og 8.klasserne. Den sidste skoledag bød også på en lettere anretning for de udklædte. Dagen var ikke helt slut for eleverne på Nordvest, da de over middag skulle spille showrundbold mod lærerne.

På Byskolen har en gammel tradition været, at afgangseleverne spiller en fodboldkamp mod lærerne dagen før. I år gik det hedt til, da målmanden på lærernes hold brækkede sin en arm i fm. en redning … Eleverne vandt 3-1.

Del på Facebook
Del på Twitter