Wauw, jeg troede ikke, at det var så fint!

January 10, 2020

Udvalgte nyheder

Sommerbrev til børn og forældre

27 Jun 2019

Hej.

I dag har vi filmet Kari Jørgensens sommerbrev til alle, som har tilknytning til Helsingør Skole. Du kan læse Karis sommerbrev her.

Kære børn, forældre og følgere på Facebook.

Jeg står på Skolen ved Gurrevej, en stor og dejlig skole med godt 600 elever her midt i Helsingør.

Skolesommerferien står for døren, og i år kommer mit sommerbrev i videoformat.

Der er sket mange gode og spændende ting på alle skolens matrikler gennem hele skoleåret. Vi giver jer løbende smagsbidder af noget af dette, på FB og på hjemmesiden. Jeg kan se, at rigtigt mange af jer følger med i aktiviteterne der, og det er vi glade for.

Den tidligere regering nåede lige inden valget at vedtage nogle ændringer i forhold til folkeskolereformen. Det betyder bl.a., at skoledagen afkortes hos os for alle årgange. Det er vi sikker på, at mange elever bliver rigtigt glade for. Detaljerne får I fra den skoleafdeling, som jeres barn/børn går på.

I går havde vi dimission de tre steder, vi har udskoling: På Nygård Skole, på Nordvestskolen og på Skolen i Bymidten. 160 glade unge mennesker med rigtigt fine afgangsbeviser. Stort tillykke til dem alle!

En af de elevtaler, jeg hørte i går, handlede bl.a. om fællesskaber. Eleverne talte om værdien af fællesskaber, og hvor væsentligt det er for deres trivsel både, at fælleskabet er stærkt, og at de knytter venskaber i løbet af deres skolegang. Det er noget, vi er bevidste om og arbejder med hver dag på Helsingør Skole.

I løbet af næste skoleår kommer AULA, som erstatter Forældreintra. I har givet os værdifulde tilbagemeldinger i forhold til, hvordan vi kan og bør skærpe skolens kommunikation. Tak for det.

Vi arbejder også på at styrke skole-hjem samarbejdet og på at formulere, hvad kontaktforældreopgaven skal indeholde. Skolebestyrelsen arbejder også på at styrke kommunikation og at skabe gode rammer for den.

Men først af alt skal vi alle holde sommerferie. Jeg vil ønske jer alle en rigtigt god ferie og på gensyn i skole MANDAG den 12. august kl. 8.00.

Rigtig god sommer.

Mange sommerhilsener fra Kari