Wauw, jeg troede ikke, at det var så fint!

January 10, 2020

Udvalgte nyheder

Elever besøger H.K.H. Prinsesse Marie

22 Jan 2018

10 heldige elever fra Skolen i Bymidtens 6.S og 6.P fik en helt speciel royal oplevelse i dag. De var hjemme hos H.K.H. Prinsesse Marie for at lave mad sammen med prinsessen og hendes børn.

6.S og 6.P blev særlig udvalgt blandt tusindvis af elever, der har deltaget på Arla Fondens MADlejr sidste år.  Eleverne imponerede lejrens madguider så meget, at de udvalgte Skolen i Bymidten til at besøge prinsessen. H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Food Organisation of Denmark, der i samarbejde med foreningen Stop Spild Af Mad står bag arrangementet.

Prinsesse Marie har et stort hjerte for børn og interesserer sig for mad og madspild. Derfor var det temaerne for dagens besøg, der var en stor oplevelse for eleverne:

”Det var virkelig spændende at komme hjem til prinsessen. De bor i et stort og virkelig flot hus, men det var ikke fordi, at man kunne se, at det var en prinsesse, der boede der. Det var fedt, at man kunne se, at vi var hjemme hos en familie.” Fortæller Josephine. Eleverne var en lille smule nervøse for, om de kunne gøre noget forkert, så forinden i toget  ”øvede vi os inden på at sige ”de og deres” til prinsessen.”

Tim Vladimir var den madansvarlige til dagens arrangement og havde sammensat en menu bestående af pesto af gulerodstoppe, kartoffelsuppe, rødbedesuppe og bagte æbler, som eleverne skulle lave sammen med prinsessen. Prinsesse Maries børn, Henrik og Athena var også med til at lave maden.

”På et tidspunkt kom der virkelig mange mennesker ind fra pressen og da jeg stod og snittede løg, var der mange der tog billeder.” Fortæller Hektor. Heldigvis var pressen kun tilstede i kort tid og resten af tiden fik eleverne alene med prinsessen og børnene.

Til sidst spiste de sammen og ”Henrik og Athena kunne virkelig godt lide vores kartoffelsuppe,” fortæller Hektor.

Eleverne havde lavet denne foldebog, som en gave til H.K.H. Prinsesse Marie.

Del på Facebook
Del på Twitter