VELKOMMEN TIL AULA

Kære forældre på Helsingør Skole.

Velkommen til Aula! Aula bliver stedet, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål om dit barns skolegang på Helsingør Skole, og vi glæder os til at samarbejde med dig til gavn for dit barn.

På Helsingør Skole er Aula starten på et nyt kapitel. Aula giver nye muligheder for at kommunikere med dig som forælder på Helsingør Skole, og vi håber, at du vil være med til at gøre kommunikationen nem og enkel.

Et af de vigtige mål med Aula er at frigøre tid hos dit barns lærere, så de kan bruge mindre tid foran computeren. Det betyder bl.a., at Ugeplanen ikke anvendes indtil videre, og at skoleskemaet kommer tilbage i fokus. Til gengæld fortæller klassens lærere løbende om aktiviteter, som ligger ud over klassens faste skoleskema fx udflugter, husk gummistøvler på onsdag osv. Dette vil du kunne læse i Aula.

Baggrunden for dette valg er dels et ønske fra Helsingør Skoles side om at give eleverne et passende ansvar, dels at vi har lyttet til input fra mange forældre, som ønsker en mindre detaljeret kommunikation fra skolen.

Det betyder

• at eleverne i indskolingen stifter bekendtskab med Aula

• at eleverne på mellemtrinnet lærer at bruge Aula selv

• at eleverne i udskolingen bruger Aula fuldstændigt selv

For at vi alle kan arbejde i samme retning, har Helsingør Skole lavet nogle retningslinjer for kommunikationen, som vi beder dig om at læse grundigt og sætte dig ind i.

Læs retningslinjerne for kommunikation her

Når du har læst færdig, anbefaler vi, at du bruger 5-10 minutter til at sætte dig ind i Aula. Klik rundt omkring, og find ud af, hvad der er relevant for dig som forælder og dit barn. Lær Aula at kende i dit eget tempo.

Log på Aula med dit Uni-login på www.helsingorskole.dk

Hvis du har forslag til forbedringer af Aula, så skriv til hs_aula@helsingor.dk. Her samler Helsingør Skole al feedback til den videre udvikling af Aula.

Vi håber, at du og dit barn bliver glad for Aula, og vi glæder os til en mere nem og enkel kommunikation mellem skole og hjem.

Helsingør Skole

Nordvestskolens skemaer findes på Docendo.

Helsingør Skole

Skoleleder Kari Jørgensen

Gefionsvej 93
3000 Helsingør

Mail: helsingorskole@helsingor.dk

Skolen ved Gurrevej

Nordvestskolen

Tlf. 49 28 15 50

Skolen i Bymidten afd. Kongevej

Tlf. 49 28 32 80

Skolen i Bymidten afd. Byskolen

Tlf. 49 28 18 80

Nygård Skole

Tlf. 49 28 41 20

• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Helsingør Skole på sociale medier

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i hverdagen på Helsingør Skoles afdelinger? Så følg os på facebook, Instagram og youtube.