top of page

Ferieplan 2023/2024

Første skoledag

Mandag den 14. august

Efterårsferie (uge 42)

Lørdag den 14. oktober - søndag den 22. oktober

Juleferie

Onsdag den 20. december 2023 - tirsdag den 2. januar 2024

Vinterferie (uge 7)

Lørdag den 10. februar - søndag den 18. februar

Påskeferie

Lørdag den 23. marts - mandag den 1. april

Kristi Himmelfartsferie

Torsdag den 9. maj - søndag den 12. maj

Pinseferie

Lørdag den 18. maj - mandag den 20. maj

Grundlovsdag

Onsdag den 5. juni

Sommerferien begynder

Lørdag den 29. juni 2024

Første skoledag efter sommerferien

Tirsdag den 13. august 2024

Ferie og fravær

Helsingør Skole registrerer fravær for alle elever, og for 6.-9. klasse sker det i begyndelsen af hver lektion. Frem til og med 5. klasse bliver evt. fravær registreret i første lektion.


Et skoleår har 200 undervisningsdage og ca. 60 feriedage. Klassens lærere planlægger undervisningen ud fra, at alle elever møder til alle timer, med mindre eleverne er hjemme pga. sygdom. Hvis dit barn er hjemme pga. sygdom, skal du skrive det inden kl. 8 om morgenen til dit barns klasselærer på Aula.


Dit barn har i alt 12 ugers ferie i løbet af et skoleår på Helsingør Skole. Vi beder dig som forælder om at planlægge ferier for dit barn i skolens allerede planlagte ferier, så dit barn ikke går glip af vigtig undervisning, sjove udflugter og spændende sociale aktiviteter i klassens fællesskaber. Du kan ansøge om at holde ferie uden for skolens fastlagte ferier ved at skrive til ledelsen. Helsingør Skole vil behandle din ansøgning og svare dig inden for 3 hverdage.


Helsingør Skole glæder sig til at godt samarbejde med alle forældre til gavn for skolebørnene og ønsker alle et lærerigt skoleår.

bottom of page