top of page

Ferieplan 2022/2023

Første skoledag

Mandag den 8. august

Efterårsferie (uge 42)

Lørdag den 15. oktober - søndag den 23. oktober

Juleferie

Onsdag den 21. december 2022 - mandag den 2. januar 2023

Vinterferie (uge 7)

Lørdag den 11. februar - søndag den 19. februar

Påskeferie

Lørdag den 1. april - mandag den 10. april

Store Bededag

Fredag den 5. maj

Kristi Himmelfartsferie

Torsdag den 18. maj - søndag den 21. maj

Pinseferie

Lørdag den 27. maj - mandag den 29. maj

Grundlovsdag

Mandag den 5. juni

Sommerferien begynder

Lørdag den 24. juni

Første skoledag efter sommerferien

Mandag den 14. august 2023

Ferie og fravær

Helsingør Skole registrerer fravær for alle elever, og for 6.-9. klasse sker det i begyndelsen af hver lektion. Frem til og med 5. klasse bliver evt. fravær registreret i første lektion.


Et skoleår har 200 undervisningsdage og ca. 60 feriedage. Klassens lærere planlægger undervisningen ud fra, at alle elever møder til alle timer, med mindre eleverne er hjemme pga. sygdom. Hvis dit barn er hjemme pga. sygdom, skal du skrive det inden kl. 8 om morgenen til dit barns klasselærer på Aula.


Dit barn har i alt 12 ugers ferie i løbet af et skoleår på Helsingør Skole. Vi beder dig som forælder om at planlægge ferier for dit barn i skolens allerede planlagte ferier, så dit barn ikke går glip af vigtig undervisning, sjove udflugter og spændende sociale aktiviteter i klassens fællesskaber. Du kan ansøge om at holde ferie uden for skolens fastlagte ferier ved at skrive til ledelsen. Helsingør Skole vil behandle din ansøgning og svare dig inden for 3 hverdage.


Helsingør Skole glæder sig til at godt samarbejde med alle forældre til gavn for skolebørnene og ønsker alle et lærerigt skoleår.

Ferieplan: About Us
bottom of page